YR Cars staat voluit voor Yannick Roggeman Cars

Van jongs af aan was ik altijd al gepassioneerd door auto's en motoren, het was dan ook vanzelfsprekend dat ik later iets ging doen in de autosector.
Eens afgestudeerd ben ik aan de slag gegaan als verkoopmedewerker in een garage uit de streek. Ongeveer 7 jaar later (2017) heb ik mijn eigen zaak opgestart in bijberoep. Het begon allemaal heel klein maar ondertussen is de zaak toch al goed gegroeid en ben ik van eenmanszaak naar een bv overgestapt.

Bij mij kunt u terecht voor de aankoop van recente tweedehandswagens met een lage kilometerstand vooral van BMW & Mini, wat ik ondertussen als mijn specialiteit beschouw. Uiteraard komen er ook regelmatig andere wagens aan bod. De overname van uw huidige wagen of een aanvraag voor een financiering behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik verzorg zelf alles van A tot Z om en geloof zo een optimale service te kunnen bieden. En het is net die goede service wat tegenwoordig zeldzaam geworden is. Ik erger mij nogal vaak aan de slechte reputatie die autohandelaars hebben, dus zal ik er alles aan doen om het tegendeel te bewijzen ;-). Elke wagen wordt ook steeds geleverd met één jaar volwaardige garantie en een complete onderhoudshistoriek. Sommige wagens hebben zelfs nog een fabrieksgarantie, wat nog meer zekerheid geeft.

Neem alvast een kijkje naar de huidige stock of contacteer mij gerust voor meer informatie.

Yannick Roggeman