YR Cars staat voluit simpelweg voor Yannick Roggeman Cars

Hier kunt u terecht voor de aan- en verkoop van recente tweedehandswagens met een lage kilometerstand. Hoofdzakelijk zijn dit wagens van Duitse oorsprong en in het bijzonder BMW & Mini. Al beperk ik mij niet alleen hiertoe en komen er ook regelmatig andere wagens aan bod.

Het volledige aanbod bestaat voornamelijk uit stadswagens, sportievere personenwagens, kleine bestelwagens, etc. Af en toe iets speciaals zoals een oldtimer of een échte sportwagen valt zeker ook niet uit te sluiten! Mijn motto is dat ik altijd iets wil aanbieden, wat ik zelf ook zou kopen.

Kwaliteit in combinatie met een persoonlijke touch is hetgeen mij typeert. Om die kwaliteit te kunnen garanderen bevindt elke wagen zich in een nagenoeg uitstekende staat wanneer deze te koop aangeboden wordt. Ik verzorg zelf alles van A tot Z om dit te kunnen realiseren.

Elke wagen wordt ook steeds geleverd met één jaar volwaardige garantie en een complete onderhoudshistoriek. Sommige wagens hebben zelfs nog een fabrieksgarantie, wat nòg meer zekerheid geeft. Op deze manier geniet u bij de aanschaf van een wagen bij mij steeds over een full package.

Neem alvast een kijkje naar de huidige stock of contacteer mij gerust voor meer informatie. Ook indien u naar wat anders op zoek bent!

Mvg
Yannick Roggeman